HTML

Fejem a tehenem

Tapasztalataim az internetes pénzkereséssel kapcsolatban.

Kapcsolat

fejematehenem(kukac)gmail(pont)com

HYIP és HYIP-monitorozó oldalak

2010.10.08. 16:50 fejem a tehenem

Gyakran feltett kérdések a HYIP-ről

  •  Mi az a HYIP?
    High Yield Investment Program (Magas Hozamú Befektetési Program). A HYIP olyan program, amely sokkal magasabb jövedelmet kínál, mint a hagyományos befektetési formák. A kamat aránya 100% vagy annál nagyobb is lehet havonta. A lényege tulajdonképpen csak annyi, hogy befekteted a pénzedet és ez magasan kamatozik egy megadott időn belül. (napi 1%-tól akár 40% vagy ennél több, felső határ nincs, de természetesen nő a rizikó!)
  • Legális a HYIP?
    Az igazi HYIP-ek legálisak, a befektetés egy formáját képezik, de adózni is kell utánuk. (A pontos módja előttem még ismeretlen, ahogy értesülök róla, ideírom.) Ugyanakkor a Ponzik nem legálisak, semelyik országban és semmilyen körülmények között. Egyedül a te felelősséged, hogy beléjük fektetsz-e.
  • A HYIP aranyszabálya
    Soha ne fektess be többet, mint amennyi elvesztését megengedheted magadnak!
    Sajnos az, hogy egy program már régóta működik, nem garancia a jövőre nézve.
  • A követendő stratégia
    - Mielőtt befektetsz valamibe, mindig alaposan tájékozódj! (Pl. fórumokon, vagy HYIP-ekkel foglalkozó oldalakon, blogokon)
    - Soha ne tedd a pénzedet egyetlen programba! A kulcsszó: diverzifikált portfólió, vagyis a tőke szétosztása több különböző program között.
    - Ajánlott először megvárni, hogy az alaptőke visszajöjjön és utána visszaforgatni a kamatokat!
    - Mindig ellenőrizd, hogy a programod rendben működik-e! Pl. hogy fizet-e másoknak. Ezt megteheted fórumokon, vagy HYIP monitorozó oldalakon. Ha szelektíven fizet, vedd ki belőle a pénzed!
    - Ne légy mohó, hanem légy megfontolt és türelmes! (tudom, nem könnyű. :) )

Forrás:
http://www.net-penz.info/hyip.php
http://hyipmonitor.com/faq.php

 

Monitorozó oldalak

Ezek az oldalak egyrészt maguk is fektetnek be HYIP-ekbe és jelzik, hogy mennyi térült már meg, másrészt az odalátogató egyének is értékelhetik az adott programokat.
Az oldalak bannerét ki lehet tenni a saját honlapunkra/blogunkra. Ezek a bannerek minden oldalbetöltésnél dinamikusan frissülnek, így naprakészek lehetünk anélkül, hogy a monitorozó oldalakat végiglátogatnánk.
Hamarosan összegyűjtom az eddigi HYIP programjaim bannereit.

Szólj hozzá!

Címkék: hyip

A bejegyzés trackback címe:

https://fejematehenem.blog.hu/api/trackback/id/tr452356586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása