HTML

Fejem a tehenem

Tapasztalataim az internetes pénzkereséssel kapcsolatban.

Kapcsolat

fejematehenem(kukac)gmail(pont)com

Bocsánatkérő levél a website testertől

2010.10.26. 00:40 fejem a tehenem

Minden előzetes regisztráló kapott emailben egy linket, mely az alábbi levélhez vezet.

FORDÍTÁS (nem szó szerinti, a lényeget takarja):

FONTOS: Ez az üzenet csak előregisztrált tesztelőknek szól.

Kedves tesztelők!

Azért kapjátok ezt a levelet, mert az előregisztrációs szakaszban regisztráltatok.
Tudjuk, hogy közületek sokaknak milyen nagy elvárásai voltak, míg mások csak azért regisztráltak, hogy kedvező helyzetben legyenek induláskor. Valójában a sok regisztráció már a kezdetektől gondot okozott nekünk: a szerverünk
összeomlott, az adatbázisunk nem tudta kezelni a sok igénylést naponta, és a szoftverünk váratlan hibákat produkált.
Remélem, tudjátok, hogy mi sem élveztük ezeket a késéseket, úgy ahogy ti sem! Kérjük, fogadjátok őszinte bocsánatkérésünket ezekért az üzemzavarokért/hibákért/késésekért/stb.
Észben kell tartanunk, hogy a nemzetközi honlaptesztelő vállalkozásunk olyan internetes project lesz, amiről még 5 vagy 10 év után is beszélni fognak az emberek. Keményen dolgozunk a fejlesztéseken és látjuk, hogy a dolgok napról-napra javulnak. Az összes tesztelőnk legalább 1 munkát kapott, de néhányan akár 3-at, 4-et, vagy 5-öt is.
Tudjuk, hogy többre számítottatok és miközben a munkákat elkészítettük, minden nap azon gondolkodtunk, hogy mutassuk meg, hogy értékeljük türelmeteket és adjunk egy okot, hogy velünk maradjatok.

Mit szólnátok, ha most rögtön pénzt kereshetnétek?
Hogy kompenzáljuk a késéseket és segítsünk nektek pénzt keresni, úgy döntöttünk, hogy ingyen előregisztrálunk titeket (megtakarítjátok az 50$ díjat) napjaink egyik legizgalmasabb pénzkereső lehetőségéhez az interneten.
Ezt "Power Payline"-nak (PPL) hívják és a “Maximum Profit Now!” (MPN) társvállalata, az internet legértékesebb üzleti klubja. PPL/MPN egy 100%-ig tiszta "új generációs" tagtól-tagnak program, tehát most be tudtok jelentkezni és rögtön pénzt keresni direkt kifizetésekkel - ez nem vicc vagy túlzás.
Ez a program nem arról szól, hogy pénzt küldötök nekünk. A PPL/MPN-nél minden tag közvetlenül a szponzorának fizet. Csak 100%-os közvetlen tagtól-tagnak kifizetések.
Azért kaphattok rögtön pénzt, mivel az összes első szintű csapattagotok (my team) a honlaptesztelő project-unkból automatikusan a ti fizetési sorotokban (payline) lesz az MPN-nél.
[Győzködés, tényleg igaz, istókuccse, stb.]
A program hivatalosan okt. 23-án, szombaton, 12.00 pm Pacific zóna szerinti időpontban indul, szóval több, mint 24 órával megelőzitek a világ többi részét. [Ez már túlhaladott.]
Jelentkezzetek be a website tester email-címetekkel és jelszavaddal a
www.powerpayline.com-on és kövessétek az utasításokat. A csapatotok 1. szintjétől az összes fizetség a ti zsebetekbe jut admin díjak nélkül.

Üdvözlettel:

Michael Anthony DeBias
CEO Alpha Market Research, Inc.

Ui: a jelszó, amit email-ben kaptatok, érvényes a www.powerpayline.com-on.

Megnéztem ezt az oldalt. A FAQ-ban azt láttam, hogy bár az 50 $-t az AMR kifizeti neked, be kell fizetned 25$-t az alap tagsághoz. A termékeik e-book-ok arról, hogyan legyünk sikeres e-üzletemberek. Azt állítják, hogy ez nem piramisjáték vagy MLM, de igazából akkor nem tudom mi. Hiszen a tagokat egymás befizetéseiből fizetik ki.

Bejelentkeztem az AMR által adott felhasználónévvel és jelszóval és körülnéztem egy kicsit. Sok funkció eléréséhez fizetnem kellett volna.

A véleményem erről: inkább turbózzák fel a website testert és ne ilyen "érdekes" üzleteket ajánljanak a tagoknak kárpótlásul... Ahol már ráadásul fizetni kell, hogy pénzt kapj.

Na de majd olvasgatom a fórumokat, másoknak mennyire jött be a dolog.

Szólj hozzá!

Címkék: website tester

A bejegyzés trackback címe:

https://fejematehenem.blog.hu/api/trackback/id/tr572399446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása