HTML

Fejem a tehenem

Tapasztalataim az internetes pénzkereséssel kapcsolatban.

Kapcsolat

fejematehenem(kukac)gmail(pont)com

Website tester - hírek

2010.11.01. 11:29 fejem a tehenem

(Akik 7DW-es hírre számítottak, azoktól elnézést kérek, de megígértem másoknak, hogy tájékoztatom őket a Website Testerről is. Természetesen követem az eseményeket.)

Ma megnéztem a Member's Area-mat és az Important news nevű linkre kattintva egy hosszú levél tárult szemem elé: http://www.mytesterjobs.com/october_news.htm Nem fordítom le szórul-szóra, csak a lényeges pontokat ismertetem:

Nemrég a "Never Spam" szolgáltatást kellett tesztelnünk. Az AMR felfedezte, hogy sokan csaltak: nem hoztak létre a tesztelt oldalon egy e-mail-címet és nem küldtek teszt-e-mailt, holott a kérdőívben bejelölték erre a kérdésre az "igen" választ. Ezért, ha felfedezik, hogy valaki csalt, értesítés nélkül törölni fogják a profilját.

Újra felajánlják a "Maximum Profit Now" nevű programban való részvételt, változatlan feltételekkel.

A helpfulreports.net-től nem mindenki kapott kuponokat, így aki szeretne, a levélben található linkre kattintva kaphat.

Felajánlják a Premium Website Tester tagságot 24.90$ fejében, ezért letölthetsz internetes karrierépítésről szóló tananyagot.

Részemről a fenti ajánlatokat kihagyom, viszont új tesztelés jól jönne, okt. 16-án ajánlották fel az utolsót.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fejematehenem.blog.hu/api/trackback/id/tr502413289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása