HTML

Fejem a tehenem

Tapasztalataim az internetes pénzkereséssel kapcsolatban.

Kapcsolat

fejematehenem(kukac)gmail(pont)com

7daywealth - mit tegyünk?

2010.11.06. 20:08 fejem a tehenem

A fórumokon az utóbbi pár napban egy dologról folyik a legnagyobb vita ( A 7DW feltámadását már egyre kevesebben hangoztatják): visszaigényeljük az Alertpay-től a befizetéseinket, vagy ne?

Az alábbihoz hasonló levelek terjednek széltében-hosszában:

Kedves 7DW KlubtagTársaim!

Nagyon figyelj, mert ez most őrült fontos:

Az AlertPay-hez a pénzvisszaszerzés témájában semmiképpen ne írjatok levelet a 7DW kapcsán!!! Ami körlevelet én küldtem, abban ezt világosan leírtam, hogy 7DW ügyben NE írjatok, mert a 7DW most is ezen dolgozik, hogy mihamarabb elindíthassák központilag a kifizetéseket!

A 7DW ugyanis nem HYIP cég! És ha nagy számban írogatják az Alertnek, hogy ez egy csaló cég stb., ezzel csak azt érik el, hogy zárolni fogják a számlájukat, és egy fillért sem tudunk visszakapni! Nemcsak magaddal szúrsz ki, de mindenki mással!!!

Ha nem írtál ilyen levelet, akkor meg vagy dicsérve, de ha írtál, akkor most HALADÉKTALANUL írj egy újabb levelet az Alertnek, amiben közlöd velük (az előző leveled hivatkozási számával), hogy tévedtél és bocsánat, és visszavonod a 7DW témájában a megkeresésedet!

Nagyon kérlek, küldd tovább ezt a levelet akinek csak tudod, hogy mindenki álljon le ezzel az őrültséggel!!!

Üdv:

Irena


Az egyik csapat bízik a 7DW vezetőségében és próbálja meggyőzni a többieket arról, hogy hallgassanak ezekre a levelekre. A másik szerint a 7DW stáb csak húzza az időt, hogy leléphessen a pénzzel és az egyetlen esély, hogy valaki is viszontlássa a zsét, hogy ír az Alertpay-nek.

Szerintem a 7DW kommunikációja akkor lenne a legmeggyőzőbb, ha Steven Sigman saját kezűleg írna egy hivatalos tájékoztatást és ezt kitenné a Company Express oldalára, vagy valahogy elküldené a tagoknak. Így, skype-ról bemásolt üzenetek és "a szponzorom küldte, akinek a szponzorának küldte a Barbara" formájában sajnos nem annyira hiteles. Nem értem, egy "profi csapat" hogyan képes ilyet megengedni magának.

De végül is mit tegyünk?

Mindenkire rábízom a döntést. Se pozitív, se negatív várakozást nem akarok senkiben kelteni. Én, mivel még a 30 napon belül van a legutóbbi befizetésem, egyelőre várok.

Szólj hozzá!

Címkék: seven day wealth

A bejegyzés trackback címe:

https://fejematehenem.blog.hu/api/trackback/id/tr252429115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása