HTML

Fejem a tehenem

Tapasztalataim az internetes pénzkereséssel kapcsolatban.

Kapcsolat

fejematehenem(kukac)gmail(pont)com

Grafikonok - a jövő hírnökei?

2010.11.17. 21:07 fejem a tehenem

Nemrég nézegettem a gyorshozam.com chat-ét és érdekes dologra lettem figyelmes.

Valaki belinkelte ezt a képet: http://img820.imageshack.us/img820/1376/unitetrade.gif

Ezek szerint ismerve a Unite Trade oldallátogatottsági grafikonját, ki lehetett volna számítani, hogy mikor érdemes be- illetve kilépni!

Mi ez a daily reach (percent)? A "reach" a felhasználók számát méri. Az összes internethasználó közül hány % látogatja az adott oldalt. Ha tehát a yahoo.com "reach"-e 28%, akkor 1 millió internethasználóból átlagosan 280 000 látogatja a Yahoo-t.

Nézzünk meg pár hyip-et!

http://www.ip-adress.com/whois/7daywealth.com
Itt nem nagyon mutatott semmi a közeli bukásra. Bár, ha valaki görbét illesztene rá, lehet, hogy látszana valami. Én mindenesetre nem tudok görbét illeszteni :D. Na, itt talán jobban látszik, ha a grafikon alatt max-ra állítjuk: http://www.alexa.com/siteinfo/7daywealth.com Érdekes, hogy középtájon, 2010 eleje körül van egy nagy "vályú", majd onnan kezdődött meg a meredek emelkedés.

http://www.ip-adress.com/whois/earnplaza.com
Az a tüske nov. 2. hetében valószínűleg az UT bukásának és az azt követő reklámozásnak köszönhető. Viszont ugyanolyan meredeken vissza is esett. Nagyon fogok figyelni az elkövetkező pár napban és ha tovább esik, kiveszem belőle a pénzemet. Max ha később fellendül, visszateszem.

http://www.ip-adress.com/whois/cherryshares.com
A Cherry Shares látogatottsága egyenletesen növekszik, bár engem emlékeztet kicsit a telítési görbére. Dec 31-től korlátozni fogják az új tagok belépését, ez nem tudom még, mivel fog járni hosszú távon... Egyelőre "semmi oka nincs", hogy megszűnjön... Ezen is gondolkodtam, amíg volt pénzem...

Igazából amiket itt írok, az csak spekuláció, mindenki azt lát bele, amit akar. :)
De azt hiszem, mindenképpen tanulságos dolog figyelni a grafikonokat!
Még az is lehet, hogy megsúgnak valamit előre.
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fejematehenem.blog.hu/api/trackback/id/tr432455865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása