HTML

Fejem a tehenem

Tapasztalataim az internetes pénzkereséssel kapcsolatban.

Kapcsolat

fejematehenem(kukac)gmail(pont)com

Real passive income ideas

2016.10.28. 16:00 fejem a tehenem

Mivel, mint írtam, a passzív jövedelem és az anyagi függetlenség elérése már évek óta folyamatosan foglalkoztat, időről időre információ után kutatok az interneten. Szeptember 20. körül találtam az alábbi oldalt:

http://realpassiveincomeideas.com/

Ez az oldal a passzív jövedelem-lehetőségek legszéleskörűbb tárháza, amivel eddig valaha találkoztam! Több órányi tudattágító, gondolatébresztő olvasnivalót találsz itt ingyen, például:

A gyűjtemény szerzőjének a pontos kiléte ismeretlen, "Richard"-ként hivatkozik magára. A csávónak élvezetes, pimasz stílusa van, néha majdnem felkuncogtam rajta a vonaton.

Eddig a 43 legjobb passzívjövedelem-ötletet olvastam el szépen lassan, gondolkodva, braintstormingolva és közben ha kipattant egy-két szikra a fejemből, lejegyeztem a telefonomba. Az kifejezetten hasznos, hogy konkrét eszközöket nevez meg pl. egy ötlet jövőbeli sikerének megjósolására, vagy konkrét számokat mond viszonyítás végett.

Mivel minden oldal alján ajánlja a feliratkozást a hírlevelére, meg is tettem. 10 napon keresztül küldte a terjedelmes email-eket hasznos gondolatokkal, információkkal, majd 10 nap után összefoglalta egy sikeres, passzív jövedelmet termelő online rendszer megalkotásának lépéseit, az ezekhez ajánlott online eszközöket és... ágyesz bogyesz. Semmi "rendeld meg a [infotermék]-t most", vagy "iratkozz fel a [szeminárium]-ra most" típusú felszólítás a csővezeték végén, csak a néma csend. Ez meglepő volt. De azért gondolom, Richard nem tisztán jófejségből állította össze ezt a remek kis gyűjteményt és dolgozta ki a hírlevelét, hanem valószínűleg jutalékot is kap az oldalaktól, amiket ajánl. De ez igazából mellékes. Kösz, Richard az ötleteket! (Majd független forrásból leellenőrzöm az oldalakat.)

Szólj hozzá!

Kitől érdemes online vállalkozást tanulni?

2016.10.26. 15:56 fejem a tehenem

Nem minden arany, ami fénylik.

Mik azok az elfogulatlan mutatók, amelyek segítenek felmérni egy tanfolyam sikerességét?

 • mennyit keres az illető és mivel
 • hány tanítványt képzett már ki és mennyi idő alatt
 • mennyi idő alatt, mennyivel nőtt a tanítványok keresete a kurzus árához viszonyítva (már amennyi hiteles adatot erről össze lehet gyűjteni)
 • maguk a tanítványok mit mondanak a kurzusról? (nem a reklámanyagban bemutatott tanítványok, hanem egy független fórumon megszólalók)
  • ha lehet, ezeket a tanítványokat személyesen megkeresni

Mivel nem lehet felmérni az oktató sikerességét:

 • azzal a tartalommal, amelyet maga az oktató hozott létre a kurzusának a reklámozásár
  • ami a honlapján van
  • ami az online hírleveleiben van

Ezek gondosan csiszolt, érzelmekre ható marketinganyagok! Nem elsősorban a korrekt tájékoztatás a céljuk, hanem a te meggyőzésed, hogy vásárold meg a terméket! Ha ezek meggyőzőnek hatnak, az elsősorban azért van, mert az oktató és a csapata jól ismeri az emberi pszichológiát, és csak másodsorban azért, mert valóban vannak pozitív eredményeik.

Tehát csak körültekintően!

A következőkben megmutatom, hogy én milyen online vállalkozást oktató anyagokat, tanfolyamokat találtam már és mennyire tűnnek megbízhatóknak.

 

Szólj hozzá!

Címkék: internet üzlet tanfolyam online

Visszatértem

2016.10.24. 00:26 fejem a tehenem

Sziasztok!

Megint itt vagyok 6 év után.

Időközben befejeztem az egyetemet és épp a doktorimat csinálom. Az a célom vele, hogy gyarapítsam a tudásomat, fejlesszem a személyiségemet, és így végül egy jobb állást kapjak az iparban. Azonban valamiben javíthatatlan vagyok: még mindig nem adtam fel a reményt, hogy az elején sok munkát befektetve, majd a folyamatot automatizálva, egyre inkább passzív módon keressek pénzt. Most már inkább egy minőségi termék előállítására, vagy egy érték létrehozására gondolok, majd ennek az értékesítésére az interneten, nem pedig internetes szerencsejátékra. 

Nézem az itteni posztjaimat. Naiv voltam, hogy HYIP-ekbe és filléres "internetes munkákba" vágtam bele? Nem vagyok benne biztos. Úgy látom, nem voltak túlzottan illúzióim azzal kapcsolatban, hogy ezek mennyire megbízható pénzkereseti források. Volt egy kis pénzem (kb 20 000 Ft), kockáztattam, elbuktam.

2013-ban rövid ideig részt vettem egy MLM-bizniszben is (a cég nevét nem írom ide), ahhoz tartva magam, amit itt egy 2010-es posztomban írtam: nem akarom a rokonaimat, ismerőseimet agitálni. Aki engem beszervezett, őszintén, szimpatikusan csinálta, ő tényleg a vásárlók igényeit akarta a termékekkel kielégíteni és meggyőzött arról, hogy ilyen módon is lehet az MLM-et művelni. Aztán rögtön át is adott az ő szponzorának, hogy ő mentoráljon (nevezzük Zozónak), aki viszont a bulldogszívosságú, manipulatív és néha már az szégyentelenség határát súroló győzködés híve volt. Igaz, belement, hogy a családtagjaimat és a barátaimat nem környékezem meg, de cserébe mindenféle hirdetésekben talált, az MLM cég profiljába illeszkedő vállalkozókat kellett hívogatnom, meg facebook-on vállalkozás iránt érdeklődő embereknek beadnom, hogy egy állati sikeres üzletemberrel lehet alkalmuk beszélni (ez Zozó lett volna), de csakis élőben mondhatjuk el, hogy mi is ez a bűvös biznisz. Erős ellenérzéssel küszködtem amiatt, hogy port kellett hintenem az emberek szemébe, hogy betereljem őket Zozó hálójába, aki majd jól lyukat beszél a hasukba. De szerencsére(?) végül senki nem jött el. Voltam hatalmas örvendezős rendezvényeken is, ahol a rendszer nyertesei lelkesítő beszédeket tartottak nekünk. Zozó oda is rángatott az egyik nagymogulhoz, le is fényképezkedtem vele. Végül beláttam, hogy az MLM nem az én műfajom, és elég időm sincs rá, elkönyveltem, hogy 300 000 forintom immár minőségi táplálékkiegészítő formájában tornyosul a szobámban, és letettem a lantot. Fél éven belül kint voltam az MLM-ből, mint a belépők többsége. A termékek közül egy-kettőt találtam kiemelkedőnek, a többi vagy nem csinált semmit, vagy kaptunk máshol ugyanolyan jót olcsóbban. Most nem célom az MLM-et, mint üzleti modellt minősíteni. Elhiszem, hogy lehet tisztességes módon is csinálni a megfelelő cégben, a megfelelő szponzorral és elhiszem, hogy van, akinek bejött ez a fajta üzlet. Annak gratulálok!

Viszont a látásmódom és a gondolkodásmódom fejlődött az évek során. A doktorinak köszönhetően megtanultam keményen, sokszor áldozatokat hozva dolgozni, elkezdtem bízni a problémamegoldó képességemben. Most már van pénzem is a fizetésemből (nem Magyarországon csinálom a doktorit, az az ösztöndíj egy vicc...), így most már nagyobb pályán játszhatok. Ez azt jelenti, hogy van pénzem, hogy domain-re, oktatóanyagokra, ötletek tesztelésére költsek. Persze ésszerű mértékben.

A következőkben arról fogok írni a blogon, hogy kutatásaim során milyen internetes pénzkeresési / vállalkozási ötleteket találtam, milyen kurzusokon lehet róluk többet tanulni, és igyekszem mindezeknek alaposan utánajárni. Majd ha valamelyikbe belekezdek, arról is tájékoztatni fogom a kedves olvasót.

Hajrá!

 

Szólj hozzá!

Címkék: internet üzlet online függetlenség

Earnplaza - vége

2010.11.28. 11:05 fejem a tehenem

Tegnapelőtt kaptam egy levelet az admintól, hogy az Earnplaza bezárt.

Nem kellett volna kiraknom a reflinkjét, miután kifizetett engem, de az EP-s profilom tanúsága szerint senki sem regisztrált a linkemet követve. Le is veszem, hogy ezután se tegye senki.

Végül úgy döntöttem 23-án, hogy az összes beraktott pénzemet kiveszem. Ezt jól tettem. Azt viszont nem tettem jól, hogy ezt nem írtam ki a blogomra. :( Sajnálom. Félrevezetően viselkedtem.

Nézzük meg, mit lehet látni a grafikonján: http://www.ip-adress.com/whois/earnplaza.com

A 2. meredek csúcs után adta be a kulcsot, amikor még a befektetői pénze benn volt. Épp úgy, mint az UT.


Egyébként a http://www.gyorshozam.com chatboxában olvastam e hasznos dolgokat (alulról felfelé kell olvasni):

 • Laci : meg azzal, hogy az emberek telhetetlenek, és a 90%-uk a legtöbbet írgérő tervbe rakja
 • Laci : a lényeg hogy azzal kell számolni hogy MINDEGYIK piramis, és hogy téged az új tagokból úgy ki tudjon fizetni, hogy ez neki nem jelent deficitet
 • Laci : A Plazanál a nagy hozamok miatt képes napok alatt bedőlni, emiatt a biztonságos befektetés nála csak az 5 napos volt, és a 10 naposat volt érdemes még kockáztatni
 • Lajos : Laci, írtad, hogy EP-ben is voltál. Én túl későn szálltam be, 5 napon múlt. Hogy állapítottad meg az elején, amikor beszálltál, hogy nem lesz pár nap múlva scam? Az EP az utóbbi pár hétben lett ennyire népszerű. Azelőtt kb. olyan volt, mint az InvGen, ami pár nap alatt be is fuccsolt.
 • Laci : a számolgatások ellenére természtesen mindig kell egy kis szerencse, de az meg eddig nekem összejött :D
 • Laci : egyébként ez a beszélgetés is hasznos itt mindenkivel, mert ebből látszik az eddigi hyip-olók hozzáállásának megváltozása: 3/4 e kiszáll
 • Laci : Tom, érdemes visszanézni, hogy mit írtam még az Earnplaza hozzászólásaihoz , még a bezárása előtt:Vigyázzato k a Plaza-val mert 26-27-én elég nagy kifizetéseik lesznek, és lehetséges hogy úgy döntenek, hogy bezárják a boltot. Azt ha túléli, akkor viszont még működhet egy darabig -véleményem szerint- . Gyorshozamot mindenkinek!
 • TomDenem : a vak szerencse az ami miatt pozitív a mérleged semmi más...
 • TomDenem : pláne hogy "mikor érdemes belépni"....bel éptél és holnap még működik-e weblapja azt te honnan tudod?
 • TomDenem : csak a HYIP adminja tudja mikor csukja be a boltot, nehogy már ezt akárki is meg tudja mondani
 • TomDenem : biztonság??? :D
 • Laci : mondjuk még mindkettőnek lehet jövője,de amíg nem biztonságosak kiszállok
 • Laci : az oil bukása is rontja a befektetők számát, ezért ki is veszem a benntlevő pénzemet fututre trailsból, és glo tradeból
 • Laci : ezért érdemes minél rövidebb futamidejű lehetőséget választani
 • Laci : itt ilyen dolgokkal is számolni kell, és minél gyorsabban kivenni a pénzt, mint a nagy programok bebukása, még akkor is ha nem vagyunk benne, de a "hyip befektetői piacot" 1-2 hétre nagyon visszaveti, ami további programok bezárásához vezet, és ettől még több ember hagyja itt az egészet
 • Laci : mert egy programnál ahol csak 100 nap múlvan nyúlhatok a pénzhez, ki tudja mi fog történni
 • Laci : mindig egyszerű átlátható rendszerű kizárólag gyors lejáratú programokba teszek
 • Laci : az alatőke az egyetlen amivel nem lehet számolni, emiatt sosem fektetek új programba
 • Laci : az új programokba való beszállást mindenképpen rossznak tartom, mert a programok egy jó része sosem indul be, mert nem rendelkezik elegendő tőkével ahhoz, hogy kivárja amíg megugrana a népszerűség
 • Lajos : Laci, lsz mesélj akkor a Te taktikádról, mi alapján választod ki, hogy melyik programba lépsz be? Mekkora napi hozamú programba lépsz be? Nekem a nagy százalékot adókkal volt gondom, mint pl. EarnPlaza, InvGen, Veritas, stb.
 • Laci : unitban és earnplazaban is voltam, és egyikkel sem veszítettem
 • Laci : lehet szerencsésnek mondani, de már jópár programot megjártam, és kb 100%-os nyereségnél tartok 2,5 hónap alatt

 

Tanulságok:

 • A meredek emelkedés rosszat jelent(het), a fokozatos, lassú emelkedés "biztonságosabb"
 • a HYIP nem befektetés, nem jótékonysági intézmény, a HYIP stratégiai játék: tudni kell időben beszállni... és kiszállni

Szólj hozzá!

Címkék: hyip earnplaza

Earnplaza - függő kifizetések

2010.11.27. 01:28 fejem a tehenem

Ha valaki beletenne, várjon még egy kicsit.

Szólj hozzá!

Fizetett az Earnplaza! :)

2010.11.23. 23:44 fejem a tehenem

[fizetési bizonylat képe törölve]

 

Szólj hozzá!

Címkék: earnplaza

Website tester - új munkák

2010.11.23. 23:23 fejem a tehenem

Nekem 2 figyel a job offers-nél. Nézd meg te is! :)

 

Ha még nem regisztráltál, de szeretnél: http://www.mytesterjobs.com/user/index/ref/110277

Szólj hozzá!

Címkék: website tester

Grafikonok - a jövő hírnökei?

2010.11.17. 21:07 fejem a tehenem

Nemrég nézegettem a gyorshozam.com chat-ét és érdekes dologra lettem figyelmes.

Valaki belinkelte ezt a képet: http://img820.imageshack.us/img820/1376/unitetrade.gif

Ezek szerint ismerve a Unite Trade oldallátogatottsági grafikonját, ki lehetett volna számítani, hogy mikor érdemes be- illetve kilépni!

Mi ez a daily reach (percent)? A "reach" a felhasználók számát méri. Az összes internethasználó közül hány % látogatja az adott oldalt. Ha tehát a yahoo.com "reach"-e 28%, akkor 1 millió internethasználóból átlagosan 280 000 látogatja a Yahoo-t.

Nézzünk meg pár hyip-et!

http://www.ip-adress.com/whois/7daywealth.com
Itt nem nagyon mutatott semmi a közeli bukásra. Bár, ha valaki görbét illesztene rá, lehet, hogy látszana valami. Én mindenesetre nem tudok görbét illeszteni :D. Na, itt talán jobban látszik, ha a grafikon alatt max-ra állítjuk: http://www.alexa.com/siteinfo/7daywealth.com Érdekes, hogy középtájon, 2010 eleje körül van egy nagy "vályú", majd onnan kezdődött meg a meredek emelkedés.

http://www.ip-adress.com/whois/earnplaza.com
Az a tüske nov. 2. hetében valószínűleg az UT bukásának és az azt követő reklámozásnak köszönhető. Viszont ugyanolyan meredeken vissza is esett. Nagyon fogok figyelni az elkövetkező pár napban és ha tovább esik, kiveszem belőle a pénzemet. Max ha később fellendül, visszateszem.

http://www.ip-adress.com/whois/cherryshares.com
A Cherry Shares látogatottsága egyenletesen növekszik, bár engem emlékeztet kicsit a telítési görbére. Dec 31-től korlátozni fogják az új tagok belépését, ez nem tudom még, mivel fog járni hosszú távon... Egyelőre "semmi oka nincs", hogy megszűnjön... Ezen is gondolkodtam, amíg volt pénzem...

Igazából amiket itt írok, az csak spekuláció, mindenki azt lát bele, amit akar. :)
De azt hiszem, mindenképpen tanulságos dolog figyelni a grafikonokat!
Még az is lehet, hogy megsúgnak valamit előre.
 

 

Szólj hozzá!

Mystockdollars - hova tűnt?

2010.11.14. 13:19 fejem a tehenem

Mivel nem tudom elérni a mystockdollars oldalát, megkérdeztem a szponzoromat levélben, hogy mi az ábra.

A válasz:

Szia [nevem]!

A Paypal inkasszózta a hozzá kapcsolódó számlákat valami számomra érthetetlen okból.
Kaptam tőlük levelet, hogy amíg nem rendezik a félreértést velük addig szünetel a forex kereskedelmi jutalék, így mi sem kapunk pénzt sajnos.
Ha van valami változás, akkor levélben jelzem feléd.
Az income4free változott, már három hónap lekötés után fog fizetni, napi 1,2%-ot!!!!

Kellemes hétvégét,
Csaba

Hát, reméljük, valóban erről van szó.
Az income4free-s dolog jól hangzik. Hamarosan utána nézek.

Szólj hozzá!

Címkék: mystockdollars

Earnplaza

2010.11.13. 22:49 fejem a tehenem

Az Unite Trade-hez hasonló rövid lejáratú program. Jelenleg 54 napja fut.

Programjai:
110% 5 nap alatt, 10-1000$
130% 10 nap alatt, 20-2000$
160% 15 nap alatt, 30-3000$


Én a 2.-at választottam 20$-al, minden lejárat után ki fogom venni a kamatot. 40 nap után kerülök pluszba, ha minden jól megy.

Sokak szerint nem ér meg matuzsálemi kort ez a program, a magas kamatok miatt. Lehet, hogy már holnap lehúzza a rolót, de az is lehet, hogy még pár hónapig fennmarad. Szemléltetésként álljon itt ez a beszélgetés a magyar supporttal:

Fejematehenem:
Jó estét kívánok! 
Bár tudom, hogy a HYIP világa nagyon bizonytalan, de arra lennék kíváncsi, hogy milyen arra mutató jelek vannak, hogy az Earn Plaza még működni fog egy darabig? Most fektetnék be pénzt, ezért kérdezem. Köszönöm szépen.
Szabolcs:
Üdvözlöm
Szabolcs:
Én nem tudok előre jósolni.
Szabolcs:
Ez a saját döntése
Szabolcs:
Én sem tudom ,hogy holnap lesz-e még az oldal vagy sem :)
Fejematehenem:
Hát, ez biztató :)
Szabolcs:
Olyan mint a sorsjegy
Szabolcs:
vagy bejön vagy nem :)
Szabolcs:
Nincs mit köntörfalazni nagyokat írni
Szabolcs:
:)
Szabolcs:
Magas kockázatú „befektetés”! . A fent írtak nem minősülnek ajánlattételnek. Mindenki, csak a saját felelősségére fektessen be!
Fejematehenem:
Igen, csak gondoltam, egy segítő tud valami kézzelfoghatót mondani
Fejematehenem:
ezzel tisztában vagyok
Szabolcs:
Hát én sem tudok többet mint ön
Szabolcs:
:)
Fejematehenem: köszönöm szépen! :) fő az őszinteség!
Szabolcs:
Én csak azért vagyok ,hogy technikai segítséget nyújtsak
Szabolcs:
Nincs mit!. Tehát csak ovatosan :)
Szabolcs:
A kamatokkal érdemes csak kockáztatni
Fejematehenem:
igen, ezt nemrég megtanultam bizonyos cégek bukásából
Szabolcs:
Hát igen
Szabolcs:
:(
Fejematehenem:
Akkor további szép estét! Reméljük, még megy a szekér legalább 1 hónapig! :D
Szabolcs:
Hát bizzunk bene
Szabolcs:
Kellemes estét

(Ez a párbeszéd nemcsak az Earn Plaza-ra, hanem a többi HYIP-re is vonatkozik, még mielőtt valaki félreértené.)

Viszont azt olvastam, hogy a honlapjuk profi és az adminok gyorsak és korrektek.
Ez mindenképpen jó előjel.
Tehát, ha a kockázat ismeretében megpróbálod, erre a linkre kattints!

Szólj hozzá!

Címkék: earnplaza

7 Day Wealth - elkezdődött a kifizetés

2010.11.13. 19:20 fejem a tehenem

Bizonyítékok:

http://www.kephost.com/images3/gsq5k4tkehn8pkprv6e5.jpg
http://kephost.hu/image-E96D_4CDB709E.jpg
http://kephost.hu/image-17F1_4CDB709E.jpg
http://kepfeltoltes.hu/101110/1070433447ap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Van, aki kérte Sigmantól, valaki csak úgy kapta. Valaki még csak az egyik felét, valaki az egészet.
Én mindenesetre most írtam neki egy levelet ide: companyexpress@safe-mail.net ;)


 

Szólj hozzá!

Címkék: seven day wealth

Tanulságok

2010.11.07. 12:53 fejem a tehenem

Tanulságok a 7DW és a UT bukásából:

 • még a "megbízható" cégekben se bízz meg!!! Lehet, hogy eddig a percig eddig mindenkit kifizetett, de a következő percben szó nélkül eltűnhet!
 • az egyenlegedet először ne +-ra, hanem 0-ra akard kihozni! Magyarul: ameddig nem kapod vissza a tőkét, ne forgasd vissza a pénzedet!
 • diverzifikált portfólió!!! Hiába lehet a csodaüzletbe 1000$-t befektetni, te csak a minimális összeget fektesd be, a többit oszd szét több cég között!

Ha ezeket a tanácsokat korábban megfogadom, a most elveszített pénzem 50%-a meglenne!
Aki a kicsit nem becsüli, az oltári nagyot bukhat, világos?

Szólj hozzá!

Címkék: seven day wealth hyip unite trade

7daywealth - mit tegyünk?

2010.11.06. 20:08 fejem a tehenem

A fórumokon az utóbbi pár napban egy dologról folyik a legnagyobb vita ( A 7DW feltámadását már egyre kevesebben hangoztatják): visszaigényeljük az Alertpay-től a befizetéseinket, vagy ne?

Az alábbihoz hasonló levelek terjednek széltében-hosszában:

Kedves 7DW KlubtagTársaim!

Nagyon figyelj, mert ez most őrült fontos:

Az AlertPay-hez a pénzvisszaszerzés témájában semmiképpen ne írjatok levelet a 7DW kapcsán!!! Ami körlevelet én küldtem, abban ezt világosan leírtam, hogy 7DW ügyben NE írjatok, mert a 7DW most is ezen dolgozik, hogy mihamarabb elindíthassák központilag a kifizetéseket!

A 7DW ugyanis nem HYIP cég! És ha nagy számban írogatják az Alertnek, hogy ez egy csaló cég stb., ezzel csak azt érik el, hogy zárolni fogják a számlájukat, és egy fillért sem tudunk visszakapni! Nemcsak magaddal szúrsz ki, de mindenki mással!!!

Ha nem írtál ilyen levelet, akkor meg vagy dicsérve, de ha írtál, akkor most HALADÉKTALANUL írj egy újabb levelet az Alertnek, amiben közlöd velük (az előző leveled hivatkozási számával), hogy tévedtél és bocsánat, és visszavonod a 7DW témájában a megkeresésedet!

Nagyon kérlek, küldd tovább ezt a levelet akinek csak tudod, hogy mindenki álljon le ezzel az őrültséggel!!!

Üdv:

Irena


Az egyik csapat bízik a 7DW vezetőségében és próbálja meggyőzni a többieket arról, hogy hallgassanak ezekre a levelekre. A másik szerint a 7DW stáb csak húzza az időt, hogy leléphessen a pénzzel és az egyetlen esély, hogy valaki is viszontlássa a zsét, hogy ír az Alertpay-nek.

Szerintem a 7DW kommunikációja akkor lenne a legmeggyőzőbb, ha Steven Sigman saját kezűleg írna egy hivatalos tájékoztatást és ezt kitenné a Company Express oldalára, vagy valahogy elküldené a tagoknak. Így, skype-ról bemásolt üzenetek és "a szponzorom küldte, akinek a szponzorának küldte a Barbara" formájában sajnos nem annyira hiteles. Nem értem, egy "profi csapat" hogyan képes ilyet megengedni magának.

De végül is mit tegyünk?

Mindenkire rábízom a döntést. Se pozitív, se negatív várakozást nem akarok senkiben kelteni. Én, mivel még a 30 napon belül van a legutóbbi befizetésem, egyelőre várok.

Szólj hozzá!

Címkék: seven day wealth

Unite Trade - még ez is?

2010.11.02. 15:15 fejem a tehenem

Az Unite Trade nekiállt szervert költöztetni, ezúttal bejelentés nélkül.
Majd kis idő múlva a tákékoztató szöveg sem látszott, az oldal nem található.
Elköltözött - az örök hómezőkre.

Sajnos, úgy tűnik, vége. A monitorozó oldalak nemfizetést vagy problémát jeleznek.

És sokak álmának is vége, akik a 7DW-vel és a UT-vel akarták a HYIP-es vállalkozásukat beindítani.

Valószínűleg a 7DW sem jön vissza, maximum a tagok kártalanításáról lehet szó, amiről állítólag Franz tárgyal a vezetővel.

Nehéz most mit mondani...
Igen, ilyen a HYIP világ, de aki rosszkor volt rossz helyen, most oltárira megszívta.
És akinek már csak pár $-ja van erre a játékra (mint pl. nekem), az most erősen elgondolkodik, hogy érdemes-e folytatni.

Meglátjuk...

Szólj hozzá!

Címkék: seven day wealth unite trade

Website tester - hírek

2010.11.01. 11:29 fejem a tehenem

(Akik 7DW-es hírre számítottak, azoktól elnézést kérek, de megígértem másoknak, hogy tájékoztatom őket a Website Testerről is. Természetesen követem az eseményeket.)

Ma megnéztem a Member's Area-mat és az Important news nevű linkre kattintva egy hosszú levél tárult szemem elé: http://www.mytesterjobs.com/october_news.htm Nem fordítom le szórul-szóra, csak a lényeges pontokat ismertetem:

Nemrég a "Never Spam" szolgáltatást kellett tesztelnünk. Az AMR felfedezte, hogy sokan csaltak: nem hoztak létre a tesztelt oldalon egy e-mail-címet és nem küldtek teszt-e-mailt, holott a kérdőívben bejelölték erre a kérdésre az "igen" választ. Ezért, ha felfedezik, hogy valaki csalt, értesítés nélkül törölni fogják a profilját.

Újra felajánlják a "Maximum Profit Now" nevű programban való részvételt, változatlan feltételekkel.

A helpfulreports.net-től nem mindenki kapott kuponokat, így aki szeretne, a levélben található linkre kattintva kaphat.

Felajánlják a Premium Website Tester tagságot 24.90$ fejében, ezért letölthetsz internetes karrierépítésről szóló tananyagot.

Részemről a fenti ajánlatokat kihagyom, viszont új tesztelés jól jönne, okt. 16-án ajánlották fel az utolsót.

Szólj hozzá!

7 Day Wealth - az oldal nem elérhető

2010.10.31. 22:54 fejem a tehenem

A 7 Day Wealth oldala tegnap délután elérhetetlenné vált.

Optimista és pesszimista vélemények és találgatások keringenek a neten.

Ezen a blogon a legújabb bejegyzésben gyakorlatilag össze van foglalva, amit tudhatunk: http://nincsvalsag.blog.csaladinet.hu/

Szóval semmi sem biztos. A szponzorom szerint már volt 3 napos leállásuk, úgy, hogy sem előtte, sem utána nem szóltak egy mukkot se, hogy mi történt. Akkor is ugyanígy ment a pánikolás, ami azért érthető.

Én reménykedem, de ugyanakkor a legrosszabbra is fel vagyok készülve. Egyedül az vigasztalna, ha netán a 7DW elhalálozna, hogy a Unite Trade valószínűleg ki fogja termelni a veszteségem. (Ennyire nem lehet pechem, hogy az is bedöglik. :D)

Fontos, hogy állítólag az Alert Pay-nél vissza lehet igényelni a pénzedet, ha azt 30 napon belül küldted el valakinek. Részletek itt: http://www.gyorshozam.com/7daywealth/comment-page-31/#comment-5990 Gondolom, ha tartósan fennáll ez a probléma, sokan rinyálnak és még van pénz a 7DW számláján, akkor van esély rá, hogy visszakapjunk valamennyit. Nekem épp tegnap délelőtt vonták le a tagdíjat...
Ha most esedékes az automatikus tagdíjbefizetés, akkor az alertpay-en a my accountnál az activities-ben megkeresel egy befizetést, rákattintasz a completed-re, view subscription details, cancel subscription, előugrik egy ablak, ott úgy emlékszem, cancel subscription, majd confirm.

Csak rajtunk múlik, hogy viseljük el ezt a bizonytalanságot. Idegeskedünk, vagy netán megpróbáljuk humorral oldani a feszültséget, lásd itt: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=45523&p4=0
Van pár hozzászólás, amin azért elmosolyodtam. :)

Hát ennyi.
Figyeljük a híreket és öntsünk lelket egymásba a fórumokon!

Szólj hozzá!

Címkék: seven day wealth

Unite Trade - 15 nap múlva szüret

2010.10.28. 15:43 fejem a tehenem

Tervem célegyenesébe értem. :)

Emlékeztetőül:

Befektetek 50$-t 120%-osba.
Hetek:
1. 60$
2. 72$
3. 86.4$
4. 103.68$
Hoppá, megvan a 100 $. :) Befektetem 150%-osba.
Innentől variálhatom, mennyit veszek ki, mennyit hagyok benn, lényeg, hogy 100$ felett maradjon pénz az Unite Trade számlámon.
 

Ma forgattam vissza a 103.68$-t és ha minden rendben megy, akkor 15 nap múlva 155,52 dolcsivá duzzad.
Felmerülhet a kérdés, hogy nem túl nagy vakmerőség közel 6 hétig benn hagyni a kezdeti 50$-t ahelyett, hogy fokozatosan kivennénk a kamatokat, amíg vissza nem jön az 50$?
A válasz: megvan a kockázata, az biztos. De mindenki saját maga dönti el, hogy mennyire vállal kockázatot a nagyobb haszon reményében. Ráadásul az UT számomra megbízhatónak tűnik, mivel

 1. eddig mindenkinek gond nélkül fizettek
 2. folyamatosan fejlesztik oldalukat és szolgáltatásaikat
 3. pár naponta hírlevelet küldenek a tagoknak

Úgy gondolom, ha valaki meg akar próbálkozni a HYIP-ekkel, jelenleg az UT az egyik legjobb választás a rövidtávú programok közül.

Ha úgy döntesz, regisztrálsz, kérlek, ezen a linken keresztül tedd:
[törölve]

Szólj hozzá!

Címkék: unite trade

Bocsánatkérő levél a website testertől

2010.10.26. 00:40 fejem a tehenem

Minden előzetes regisztráló kapott emailben egy linket, mely az alábbi levélhez vezet.

FORDÍTÁS (nem szó szerinti, a lényeget takarja):

FONTOS: Ez az üzenet csak előregisztrált tesztelőknek szól.

Kedves tesztelők!

Azért kapjátok ezt a levelet, mert az előregisztrációs szakaszban regisztráltatok.
Tudjuk, hogy közületek sokaknak milyen nagy elvárásai voltak, míg mások csak azért regisztráltak, hogy kedvező helyzetben legyenek induláskor. Valójában a sok regisztráció már a kezdetektől gondot okozott nekünk: a szerverünk
összeomlott, az adatbázisunk nem tudta kezelni a sok igénylést naponta, és a szoftverünk váratlan hibákat produkált.
Remélem, tudjátok, hogy mi sem élveztük ezeket a késéseket, úgy ahogy ti sem! Kérjük, fogadjátok őszinte bocsánatkérésünket ezekért az üzemzavarokért/hibákért/késésekért/stb.
Észben kell tartanunk, hogy a nemzetközi honlaptesztelő vállalkozásunk olyan internetes project lesz, amiről még 5 vagy 10 év után is beszélni fognak az emberek. Keményen dolgozunk a fejlesztéseken és látjuk, hogy a dolgok napról-napra javulnak. Az összes tesztelőnk legalább 1 munkát kapott, de néhányan akár 3-at, 4-et, vagy 5-öt is.
Tudjuk, hogy többre számítottatok és miközben a munkákat elkészítettük, minden nap azon gondolkodtunk, hogy mutassuk meg, hogy értékeljük türelmeteket és adjunk egy okot, hogy velünk maradjatok.

Mit szólnátok, ha most rögtön pénzt kereshetnétek?
Hogy kompenzáljuk a késéseket és segítsünk nektek pénzt keresni, úgy döntöttünk, hogy ingyen előregisztrálunk titeket (megtakarítjátok az 50$ díjat) napjaink egyik legizgalmasabb pénzkereső lehetőségéhez az interneten.
Ezt "Power Payline"-nak (PPL) hívják és a “Maximum Profit Now!” (MPN) társvállalata, az internet legértékesebb üzleti klubja. PPL/MPN egy 100%-ig tiszta "új generációs" tagtól-tagnak program, tehát most be tudtok jelentkezni és rögtön pénzt keresni direkt kifizetésekkel - ez nem vicc vagy túlzás.
Ez a program nem arról szól, hogy pénzt küldötök nekünk. A PPL/MPN-nél minden tag közvetlenül a szponzorának fizet. Csak 100%-os közvetlen tagtól-tagnak kifizetések.
Azért kaphattok rögtön pénzt, mivel az összes első szintű csapattagotok (my team) a honlaptesztelő project-unkból automatikusan a ti fizetési sorotokban (payline) lesz az MPN-nél.
[Győzködés, tényleg igaz, istókuccse, stb.]
A program hivatalosan okt. 23-án, szombaton, 12.00 pm Pacific zóna szerinti időpontban indul, szóval több, mint 24 órával megelőzitek a világ többi részét. [Ez már túlhaladott.]
Jelentkezzetek be a website tester email-címetekkel és jelszavaddal a
www.powerpayline.com-on és kövessétek az utasításokat. A csapatotok 1. szintjétől az összes fizetség a ti zsebetekbe jut admin díjak nélkül.

Üdvözlettel:

Michael Anthony DeBias
CEO Alpha Market Research, Inc.

Ui: a jelszó, amit email-ben kaptatok, érvényes a www.powerpayline.com-on.

Megnéztem ezt az oldalt. A FAQ-ban azt láttam, hogy bár az 50 $-t az AMR kifizeti neked, be kell fizetned 25$-t az alap tagsághoz. A termékeik e-book-ok arról, hogyan legyünk sikeres e-üzletemberek. Azt állítják, hogy ez nem piramisjáték vagy MLM, de igazából akkor nem tudom mi. Hiszen a tagokat egymás befizetéseiből fizetik ki.

Bejelentkeztem az AMR által adott felhasználónévvel és jelszóval és körülnéztem egy kicsit. Sok funkció eléréséhez fizetnem kellett volna.

A véleményem erről: inkább turbózzák fel a website testert és ne ilyen "érdekes" üzleteket ajánljanak a tagoknak kárpótlásul... Ahol már ráadásul fizetni kell, hogy pénzt kapj.

Na de majd olvasgatom a fórumokat, másoknak mennyire jött be a dolog.

Szólj hozzá!

Címkék: website tester

Mystockdollars-tapasztalatok

2010.10.21. 16:47 fejem a tehenem

Mivel kb. 4,5 hónap múlva jár le az ingyenes lekötésem, még túl sok kifizetési bizonylattal nem szolgálhatok, de addig is megmutatom az egyenlegemről készült printscreen-t.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deposit: amit befektettem, bonus: olyan pénzmennyiség, amit véletlenszerű időközönként és mennyiségben adagolnak neked, referral commission: az alám regisztráltak után kapott jutalék (felhasználónevüket kisatíroztam). Az e-bankok nevének elhelyezkedése a kapott összegek után érthetetlen logikát követ, de nem kell neki jelentőséget tulajdonítani, hisz oda kéred ki a pénzt, ahova akarod.

Esetleg feltűnhet pár embernek, hogy mit keres ott a 20$ után még 10$ deposit. Hát az úúgy volt... hogy megkaptam azt a 10$-t bónuszként és rögtön be is fektette nekem anélkül, hogy bármit tettem volna. Utána megijedtem, hogy berágtak, mert majdnem 1 hónapig nem volt bonus, de most jött 30$. :)

Tehát most kb. 50 dolcsi virít az egyenlegemen, ha még élnek 4,5 hónap múlva, minimum ennyit kapok és még a befektetésem kamatait. :)

Befektetésre fel, hisz nem veszíthetsz vele, ha meg bejön, annál frankóbb! :)

Itt regisztrálhatsz!

Leírás itt: http://fejematehenem.blog.hu/2010/09/05/mystockdollars

Szólj hozzá!

Címkék: mystockdollars

Monitorozó oldalak bannerei

2010.10.15. 16:18 fejem a tehenem

Készítettem egy honlapot, ahova feltöltöttem a monitorozó oldalak bannereit. A linkje a jobb oldali sávban található.
Minden általam használt program fel oda fog kerülni a jövőben is.
Sajnos a 7DayWealth-hez és a Mystockdollarhoz csak egy-egy bannert találtam. Ha még lelsz ilyet netezés közben, akkor kérlek, küldd el a linkjét ide: [törölve]!

Szólj hozzá!

Címkék: mystockdollars seven day wealth hyip unite trade

HYIP és HYIP-monitorozó oldalak

2010.10.08. 16:50 fejem a tehenem

Gyakran feltett kérdések a HYIP-ről

 •  Mi az a HYIP?
  High Yield Investment Program (Magas Hozamú Befektetési Program). A HYIP olyan program, amely sokkal magasabb jövedelmet kínál, mint a hagyományos befektetési formák. A kamat aránya 100% vagy annál nagyobb is lehet havonta. A lényege tulajdonképpen csak annyi, hogy befekteted a pénzedet és ez magasan kamatozik egy megadott időn belül. (napi 1%-tól akár 40% vagy ennél több, felső határ nincs, de természetesen nő a rizikó!)
 • Legális a HYIP?
  Az igazi HYIP-ek legálisak, a befektetés egy formáját képezik, de adózni is kell utánuk. (A pontos módja előttem még ismeretlen, ahogy értesülök róla, ideírom.) Ugyanakkor a Ponzik nem legálisak, semelyik országban és semmilyen körülmények között. Egyedül a te felelősséged, hogy beléjük fektetsz-e.
 • A HYIP aranyszabálya
  Soha ne fektess be többet, mint amennyi elvesztését megengedheted magadnak!
  Sajnos az, hogy egy program már régóta működik, nem garancia a jövőre nézve.
 • A követendő stratégia
  - Mielőtt befektetsz valamibe, mindig alaposan tájékozódj! (Pl. fórumokon, vagy HYIP-ekkel foglalkozó oldalakon, blogokon)
  - Soha ne tedd a pénzedet egyetlen programba! A kulcsszó: diverzifikált portfólió, vagyis a tőke szétosztása több különböző program között.
  - Ajánlott először megvárni, hogy az alaptőke visszajöjjön és utána visszaforgatni a kamatokat!
  - Mindig ellenőrizd, hogy a programod rendben működik-e! Pl. hogy fizet-e másoknak. Ezt megteheted fórumokon, vagy HYIP monitorozó oldalakon. Ha szelektíven fizet, vedd ki belőle a pénzed!
  - Ne légy mohó, hanem légy megfontolt és türelmes! (tudom, nem könnyű. :) )

Forrás:
http://www.net-penz.info/hyip.php
http://hyipmonitor.com/faq.php

 

Monitorozó oldalak

Ezek az oldalak egyrészt maguk is fektetnek be HYIP-ekbe és jelzik, hogy mennyi térült már meg, másrészt az odalátogató egyének is értékelhetik az adott programokat.
Az oldalak bannerét ki lehet tenni a saját honlapunkra/blogunkra. Ezek a bannerek minden oldalbetöltésnél dinamikusan frissülnek, így naprakészek lehetünk anélkül, hogy a monitorozó oldalakat végiglátogatnánk.
Hamarosan összegyűjtom az eddigi HYIP programjaim bannereit.

Szólj hozzá!

Címkék: hyip

Website tester - az első honlaptesztelő munkám

2010.10.03. 20:44 fejem a tehenem

Megkaptam az első munkámat. :)

Az alábbi oldalt kellett tesztelnem: http://www.helpfulreports.net/
Miután megnéztem, egy rövid (angol nyelvű) kérdőívet kellett kitöltenem. 30 percem volt rá, de 4 perc alatt kész voltam vele. :)
Mindezért 24 cent ütötte a markomat. (=kb. 48 froncsi.)
Ami itthon ülve, 6 perc kattintgatásért nem is rossz. :) És ez még csak a kezdet. ;)

Ha van kedved, jelentkezz te is itt: http://mytesterjobs.com/user/index/ref/110277

Szólj hozzá!

Website tester - avagy mit csipognak a madarak

2010.09.29. 16:19 fejem a tehenem

Mióta utoljára néztem az Alpha Market Research twitter oldalát (http://twitter.com/alphamarket), egy sor új bejegyzés került ki, amelyek némi reménykedésre adhatnak okot az elcsüggedt teszterek körében. Lényegük, hogy kijavították a honlapon található hibákat és pár napon belül kiküldik azt a több, mint 70 000 aktivációs emailt, amely még hátra van. Ahogy ezzel végeztek, elküldik az első munkaajánlatokat.

Hát, reméljük is! >:D

Szólj hozzá!

Címkék: website tester

Unite Trade

2010.09.26. 19:04 fejem a tehenem

Leírás:

Az UniteTrade egy HYIP cég, a Forexen és az értéktőzsdéken fektet be, kiváló befektetési politikával, igen magas hozam-visszatérítésekkel. Letesztelt Cég, megbízhatóan működik több mint 160 napja, és fizet is rendesen. A befektetők minimális kockázatvállalás mellett igen nagy hozamokra tehetnek szert általa. Két befektetési program közül lehet választani:

1. PROGRAM:
Minimális befektetés: 5 USD-tól
A lekötési idő: 1 hét
A várható hozam: Heti 20%
Ajánlói jutalék: 6% (csak a közvetlenek befektetései után)

2. PROGRAM:
Minimális befektetés: 100 USD-tól
A lekötési idő: 15 nap
A várható hozam: 50% /15 nap
Ajánlói jutalék: 6% (csak a közvetlenek befektetései után)

Tranzakciós lehetőségek: AlertPay, PerfectMoney, Liberty Reserve

A REGISZTRÁCIÓ MENETE:
0. lépés: Legyen egy AlertPay (vagy Liberty, vagy PerfectMoney számlád), amin keresztül tudod intézni a pénzforgalmat. Ha még nincs, >> itt tudsz AlertPay számlát nyitni. A regisztráció menete nagyon szépen le van itt írva oktatóvideókkal: http://www.ingyen-tarhely.info/alertpay/regisztracio/
1. lépés: Regisztráció itt: [törölve]
2. lépés: A honlapon kattints fent a REGISTER ACCOUNT menüpontra
3. lépés: Töltsd ki ÉKEZETEK NÉLKÜL a táblázatot, pipáld ki lent a kis négyzetet, majd kattints a REGISTER gombra;
4. lépés: Jelentkezz be az oldaladra, majd a bal oldali menüsoron a MAKE DEPOSIT pontra kattintva aktiváld a tagságodat, indítsd el első befektetésed!
5. lépés: A bal oldali menüsoron alul kattints a REFERRAL LINKS pontra, itt találod az ajánlói linkedet, amit továbbküldve mások regisztrálni tudnak Hozzád!
 

Tervem: :)

Befektetek 50$-t 120%-osba.
Hetek:
1. 60$
2. 72$
3. 86.4$
4. 103.68
Hoppá, megvan a 100 $. :) Befektetem 150%-osba.
Innentől variálhatom, mennyit veszek ki, mennyit hagyok benn, lényeg, hogy 100$ felett maradjon pénz az Unite Trade számlámon.

Most utaltam át a pénzemet a bankszálmámról az Alertpay számlámra, ahogy megérkezik, belevágok. :)

Próbáld ki te is, hiszen ha bizalmatlan vagy, akár 5$-t is befektethetsz először.

Regisztrációhoz kattints ide: [törölve]

Szólj hozzá!

Címkék: unite trade

Website tester - munkába állt az új szerver

2010.09.20. 14:12 fejem a tehenem

Ma reggel és délután is sikerült belépnem és végignéznem a felhasználói felületemet, bár minden egyes oldal betöltésén 2 percet gondolkodott. Semmi nem változott, egyelőre nincs munka.

Újra van lehetőség regisztrálni! Ha van kedved, megteheted itt: http://www.mytesterjobs.com/user/index/ref/110277

Segédlet a regisztrációhoz

Szólj hozzá!

Címkék: website tester