HTML

Fejem a tehenem

Tapasztalataim az internetes pénzkereséssel kapcsolatban.

Kapcsolat

fejematehenem(kukac)gmail(pont)com

7 Day Wealth (7DW)

2010.09.05. 15:36 fejem a tehenem

Figyelem! A 7DW megszűnt!
Friss hírek a kezdőlapon.

 

Ez egy biztonságos befektetési módnak tűnik, egyrészt azért, mert eddig még minden embernek fizetett, másrészt azért, mert nem ígér hatalmas kamatot.

Ezen a fórumon olvasgattam a tapasztalatokat: http://www.gyorshozam.hu/forum/viewtopic.php?f=6&t=8

Majd kiszemeltem a fórumról egy szimpatikus egyént és levélben tájékoztatást kértem tőle. Szponzorom (így hívják a segítődet, aki "alá" regisztrálsz) barátságos és segítőkész volt. Felvettük egymást skype-on, majd végigvezetett a regisztráció és a befektetés lépésein.

A silver tagságot választottam, + még 31 dollárt is befektettem külön. Ez szeptember 1-én történt.

Most 3 hónapig nincs más dolgom, mint malmozni, esetleg más tehenek után nézni. :D

 

A Seven Day Wealth működése (forrás: http://www.dollarneked.sokoldal.hu/)

A Seven Day Wealth (7DayWealth) egy Befektetői Klub, s mint ilyen, tagsági rendszerben működik.

Az ingyenes regisztrációt követően, 20 nap áll rendelkezésre, hogy a szükséges információk birtokában, a 3 féle tagság közül válasszunk egyet. Ha ez nem történik meg, akkor a 21. napon automatikusan törölnek a 7DayWealth rendszeréből.

 

Az alábbi 3 tagság közül választhatsz:

    • Silver:     10,00 USD/hó (csak Alapjutalékok)

Maximálisan leköthető összesen $1000

    • Gold:       22,95 USD/hó (Alapjutalékok + Matching bonuszok)

Maximálisan leköthető összesen $2500

    • Platinum: 45,95 USD/hó (Alapjutalékok + Matching bonuszok)

Maximálisan leköthető összesen $5000

 

    • Bármelyik tagságot is választod a 7DayWealth klubban, az 1. havi díjadat a cég befekteteti Neked, (keresd lentebb a példát!) és 90 napra leköti. Amint ez a 90 nap letelik, szabadon rendelkezhetsz vele a hozamaival együtt. Részben és egészben kiveheted, részben és egészben újra befektetheted, de ekkortól már 30 napos lejáratra, mely folyamatosan, a hozamokkal növelten újra és újra leköthető, (reinvesztálható).
    • A 2. hónaptól kezdve, a tagsági díj a 7DayWealth tagsági díj rendszerbe kerül, mely egyrészt a hálózati jutalékok kifizetésére, másrészt egyéb költségek fedezetére szolgál. A tagsági díjak közötti alapvető különbség, a hálózati jutalékokból való részesülés mértéke. A magasabb összegű tagságért, több fajta hálózati jutalék jár.
    • Azáltal, hogy látni fogod hogyan működik a 7DayWealth befektetési lehetősége, elégedett leszel, és esetleg másoknak is el fogsz vele dicsekedni, akarva, akaratlanul tovább ajánlod. Így, azok után, akik rajtad keresztül regisztrálnak a Seven Day Wealth klubba, hálózati jutalékot (Commission) írnak jóvá Neked. Ez a jövedelem megbecsülhetetlen, hiszen csak rajtad áll, hogy lesz-e, és hogy mennyi.
    • A pénzed naponta 1%-ot kamatozik. Minden befektetést először lekötnek 90 napra, csak azután férsz hozzá a pénzedhez. Ezalatt a pénzed 90%-kal több lett.
    • Ezután a pénzedet visszaforgathatod. Ha nem veszel ki semennyi pénzt és az összeset visszaforgatod, akkor 30 napra, ha kiveszel legalább 10 $-t, akkor 15 napra fektetheted be a megmaradó összeget.

 

Kérdések, amelyek most (jogosan) merülhetnek fel Benned

 

Biztosan nem pilótajáték?

 Logikailag is kizárt a pilóta-elv, hiszen semmi pénz nem érkezik a Céghez, amivel bármi pilóta-jellegű dolgot tehetnének: egy rövid távú befektetési program, a tag a befizetéseit gyakorlatilag bármelyik hónapban lehívhatja. Ugyanakkor olyan kis összegű befektetésekről beszélünk, amikből lehetetlen bármilyen pilóta-módszereket finanszírozni;

 

Legális ez?

Az olyan típusú cégek, mint a SevenDayWealth Befektetői Klub, a felügyeleti szervek fokozott ellenőrzése mentén tevékenykedhetnek. Ezen kívül a NAIC-tagság (National Association Of Investment Clubs) is fontos jelzés a hiteles működés mellett. A SevenDayWealth tulajdonosai sem a háttérből, ismeretlenségbe burkolózva vezetik a befektetői klubot, ismert személyek, és bárki akár személyesen is megismerkedhet velük;

 

Hogyan tudom befizetni a kiválasztott összeget?

Vagy bankkártya segítségével, vagy az AlertPay (internetes bankszámla) rendszeren keresztül tudjuk a befizetéseket intézni;

 

Hogyan tudom megkapni a jutalékomat és a befektetéseimet?

Szintén a AlertPay rendszeren keresztül. Ez a világ talán legnépszerűbb és legismertebb internetes pénzküldő rendszere, az egész világon széles körben használt, biztonságos és olcsó pénz-átutalási mód országok között;

 

Ez az egész túl szép, hogy igaz legyen!

Nos, valóban mesébe illő mindez, de ennek inkább örülnünk kéne! Egy biztos: kockáztatni gyakorlatilag semmit nem kockáztatunk vele, és ha valaki nagyon bizalmatlan, javasoljuk, rendszeresen vegye ki a pénzét, és csak a hozamokat, a nyereségét hagyja bent! Igaz, így sokkal lassabban fog a befektetése növekedni, de ezzel a kockázatait teljesen ki tudja zárni;

 

Kell-e vállalkozói engedély a jutalékok felvételéhez?

Nem kell vállalkozói igazolvány természetesen, magánszemélyként, mint külföldről származó jövedelmet tudjuk bevallani;

 

Melyik variációval érdemes belépnem?

Ha nagyon bizalmatlan vagy, és nem akarsz hálózatot építeni, lépj be Silverrel, és ne szólj róla senkinek, várd meg, míg az eredmények igazolnak. Ha nem vagy bizalmatlan és szeretnéd a hálózatot is építeni, érdemes Golddal, vagy Platinummal indulni, ugyanis magasabb a jutalék, kb. 50%-kal.

 

Ha van kedved, próbáld ki te is, segítek: http://www.7daywealth.com/index4.php?siteId=ac64489

Szólj hozzá!

Címkék: seven day wealth

A bejegyzés trackback címe:

https://fejematehenem.blog.hu/api/trackback/id/tr782273128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása