HTML

Fejem a tehenem

Tapasztalataim az internetes pénzkereséssel kapcsolatban.

Kapcsolat

fejematehenem(kukac)gmail(pont)com

Real passive income ideas

2016.10.28. 16:00 fejem a tehenem

Mivel, mint írtam, a passzív jövedelem és az anyagi függetlenség elérése már évek óta folyamatosan foglalkoztat, időről időre információ után kutatok az interneten. Szeptember 20. körül találtam az alábbi oldalt:

http://realpassiveincomeideas.com/

Ez az oldal a passzív jövedelem-lehetőségek legszéleskörűbb tárháza, amivel eddig valaha találkoztam! Több órányi tudattágító, gondolatébresztő olvasnivalót találsz itt ingyen, például:

A gyűjtemény szerzőjének a pontos kiléte ismeretlen, "Richard"-ként hivatkozik magára. A csávónak élvezetes, pimasz stílusa van, néha majdnem felkuncogtam rajta a vonaton.

Eddig a 43 legjobb passzívjövedelem-ötletet olvastam el szépen lassan, gondolkodva, braintstormingolva és közben ha kipattant egy-két szikra a fejemből, lejegyeztem a telefonomba. Az kifejezetten hasznos, hogy konkrét eszközöket nevez meg pl. egy ötlet jövőbeli sikerének megjósolására, vagy konkrét számokat mond viszonyítás végett.

Mivel minden oldal alján ajánlja a feliratkozást a hírlevelére, meg is tettem. 10 napon keresztül küldte a terjedelmes email-eket hasznos gondolatokkal, információkkal, majd 10 nap után összefoglalta egy sikeres, passzív jövedelmet termelő online rendszer megalkotásának lépéseit, az ezekhez ajánlott online eszközöket és... ágyesz bogyesz. Semmi "rendeld meg a [infotermék]-t most", vagy "iratkozz fel a [szeminárium]-ra most" típusú felszólítás a csővezeték végén, csak a néma csend. Ez meglepő volt. De azért gondolom, Richard nem tisztán jófejségből állította össze ezt a remek kis gyűjteményt és dolgozta ki a hírlevelét, hanem valószínűleg jutalékot is kap az oldalaktól, amiket ajánl. De ez igazából mellékes. Kösz, Richard az ötleteket! (Majd független forrásból leellenőrzöm az oldalakat.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fejematehenem.blog.hu/api/trackback/id/tr4911840719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása